SIKO Team

SIKO стартира собствена частна борса за товари и камиони

В SIKO стартираме собствена частна борса за международни товари и камиони, част от международната платформа www.trans.eu. Тя ще предоставя възможност на вече съществуващи абонати на платформата или на нови такива, регистрирали се в SIKO борсата, да имат достъп до най-атрактивните ни предложения в рамките на Европа. Както и да работят с проверени и доказали се като надеждни партньори.

Частната борса на SIKO ще може да се ползва както през десктоп версия, така и през мобилното приложение Loads2GO, налично и в AppStore, и в GooglePlay.

За нашите абонати членството ще е напълно безплатно и ще изисква единствено регистрация и създаване на профил в нея. Ако даден абонат все още няма регистрация в платформата www.trans.eu, той ще получи онлайн покана от нас, посредством която ще има достъп до регистрация в Частната борса за товари и камиони на SIKO. За новите абонати на платформата сме подготвили и специални инструкции за по-лесна употреба на всички функционалности, които тя предлага.

Благодарение на създаването на тази частна борса, в SIKO ще можем да предложим на доверените си и надеждни партньори най-добрите предложения на спедиторския пазар у нас, като в същото време целим и създаването на една общност, която с общи усилия да работи за подобряването на бизнес средата в бранша.

Платформатаwww.trans.eu събирана едно място над 100 000 професионални потребители от света на превозите и спедицията, над 20 000 превозвача и повече от 12 000 спедиторски компании.

Последвайте ни и във Facebook.

Кариерата при нас ви очаква в LinkedIn.

А ако сте сред така надеждните ни превозвачи, използвайте мобилното приложение SIKO App.

Други Новини