Заяви БЪРЗО плащане! Със SIKO app

През мобилното ни приложение SIKO app нашите превозвачи могат да заявят „Бързо плащане“ и да получат заплащане по фактурата си до 72 часа! Без обяснения, молби и питания!
А като стандарт въведохме срок за плащане към нашите превозвачи от 28 дни. Точно 4 седмици.
Най-бързото и сигурно плащане на пазара!

Случва ли ти се да забравяш кога е падежът на някоя фактура или да звъниш по няколко пъти, за да питаш кога ще бъде платена друга?
Вече можеш да се облегнеш спокойно и просто да отвориш SIKO App – там ще намериш всичко, свързано
с фактурите си към SIKO, поднесено по лесен, проследим и прозрачен начин.

Проследявай всяко плащане от SIKO в реално време с мобилното ни приложение SIKO App!

•​ проверяваш въведени фактури
•​ следиш всеки падеж
•​ получаваш статус по плащанията


С мобилното ни приложение SIKO App можеш да следиш всички плащания по фактури, издадени към SIKO.

Лесно, бързо и прозрачно!

Изтегли приложението от App Store или  Google Play, а регистрация можеш да направиш и през сайта на SIKO App тук.

Ако вече имаш профил в приложението от мобилното си устройство, единственото, което трябва да направиш, за да използваш и сайта на SIKO App, е да натиснеш бутона Sign in и да въведеш електорнния си адрес и парола, които си използвал при създаването на профила си в SIKO App. С мобилното приложение SIKO App си гарантираш повече сигурност и прозрачност като контрагент на SIKO, докато управляваш и планираш спокойно финансовите си операции.

А ако все още имаш въпроси или нужда от съдействие, винаги можеш да се свържеш с представител на SIKO през приложението или като ни изпратиш e-mail на payments@sikotrans.com

С натискането на бутона "Приемам всички бисквитки" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство с цел подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването му и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.