Цели товари

В SIKO гарантираме бърз, сигурен и оптимален превоз за всеки ваш товар. Екипите ни предлагат цялостно обслужване – от планирането, през огранизацията и проследяването, до доставката на товара ви, в която и да е точка на Европа.

В SIKO управляваме богат набор от различни видове камиони – бордови, фургони, високо обемни, хладилни и други. Камионите ни покриват най-съвременните изисквания в транспорта като олекотена конструкция, XL сертификат и постоянна връзка с офиса. Използваме само лицензирани камиони с реални застраховки „Отговорност на превозвача“ и покриваме всички изисквания на европейските общностни стандарти, както и тези на своите партньори и клиенти.

В SIKO предлагаме организиране и транспортиране и на опасни стоки. Нашите спедитори в тази област са сертифицирани специалисти и ще ви предложат най-добрата консултация, а вие може да сте сигурни, че контролът при товарене, укрепване и транспортиране е постоянен.

В SIKO разполагаме със ситуиран специализиран екип, който се грижи за контрол на транспорта и в кризисни ситуации адекватно и навременно ще ви консултира, за да вземем заедно решение за най-добрата възможно реакция.

В SIKO имаме 4 екипа професионални експерти за всяка група държави, в която оперираме. Спедиторите ни са в състояние да ви гарантират най-добрия избор на камион за всеки товар и неговото оптимално планиране във времето. Работим във всички държави от Европейския Съюз, Великобритания, Исландия, Норвегия и във всяка друга точка, до или от която желаете вашият товар да бъде бързо и сигурно транспортиран.

Свържете се със спедиторите ни в SIKO на +359 885 50 10 90 или на transport@sikotrans.com.

Очакваме ви!

Групажни товари

В SIKO имаме над 20 години опит в организирането и изпълнението на транспорт на групажни товари до всяка точка в Европа. Прилагаме вътрешните си стандарти за качество и отлична услуга, независимо от обема и вида на пратката. Със SIKO получавате:

директно събиране и доставка на групажни пратки на конкурентни цени и с кратък транзитен период

пълен набор от различни видове камиони за различни изисквания по отношение на товара: странично и горно товарене, фургони, рефрижераторни превозни средства, бусове и соло камиони

ежеседмично отпътуване на групажни камиони

възможност за временно съхранение на пратки по износ или внос – повече информация на Складиране и логистика

кратък период на офериране и възможност за оптимално планиране на разходите

Свържете се със спедиторите ни в SIKO на +359 885 50 10 90 или на transport@sikotrans.com.

Очакваме ви!

Складиране и логистика

След повече от 20 години опит в спедицията и продължавайки непрестанно да се развиваме, решихме, че е време да вложим опита и експертизата си и в услуга на логистичните решения и складирането. В SIKO предлагаме комплексни услуги за складиране и логистика в своя собствен логистичен център. Което е още един гарант за вашето спокойствие и комфорт на обслужване.

Логистичната ни база разполага с новоизграден, модерен, отлично поддържан и стелажиран склад на 6 нива и с капацитет от 6 200 палетоместа, 8 хидравлични рампи и 10 нива за достъп от земята, разположени на обща площ от 4 000 кв.м. Логистичният ни център отговаря и на най-високите стандарти за пожаробезопасност, осигурявайки пожарогасене на всяко едно палетно място.

В SIKO имаме специализиран висококвалифициран екип, който ви гарантира безупречно обслужване по отношение на логистични и складови решения, а съвременното технологично обезпечаване на логистичния ни център ви осигурява високо качество на следните ус луги, които предлагаме:

складиране

палетизиране

етикетиране

пикиране (използваме софтуерните решения на STEDOSOFT)

кратък период на офериране и възможност за оптимално планиране на разходите

С комплексната си услуга в SIKO ви даваме възможност да оптимизирате ресурсите си по отношение на персонал и оборудване на склад, което да ви позволи и по-добро планиране на търговската дейност и фокус върху развойната ви дейност.

Складовата и логистична ни база се ползва с изключително предимство и по отношение на локацията си – разположена в ж.к. Дружба в София, в близост до летището, осигурява още едно удобство и предимство за вас. А експертите на SIKO са само на една крачка в административната ни сграда.

Свържете се със спедиторите ни на +359 885 50 10 90 или на transport@sikotrans.com.

Очакваме ви!

С натискането на бутона "Приемам всички бисквитки" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство с цел подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването му и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.