Ние се развиваме

Вече 20 години в SIKO предлагаме професионални решения в сферата на международния транспорт и спедицията. Нашата мисия е да осигурим бързина, сигурност и спокойствие за вашите ценни товари.

Ние предлагаме специализирани услуги в областта на транспорта на цели товари, групажни товари, складиране и логистика, адаптирани към вашите специфични нужди. Като оперираме в повече от 30 европейски страни, нашата мрежа от услуги се разширява, за да гарантираме надеждност и обхват.

20 години по-късно, се убедихме, че думата, която ни мотивира най-много и движи компанията ни напред, е подобрение - на средата, на бизнеса, на самите нас. В SIKO се научихме да извиличаме най-доброто от грешките си, да не се отказваме да рискуваме и винаги да се стремим да предлагаме решения, които да отговарят и на най-високите ви изисквания, но и да подобряват средата, в която всички заедно правим бизнес.

Постоянният ни стремеж към подобрение и нашата посветеност да отговаряме на очакванията ви е гарантирана. Богатият ни опит, обширната партньорска мрежа, добре оборудваните ни камиони и преди всичко, мотивираният ни екип от специалисти ни позволяват да предоставяме услуги на най-високо равнище. За нас е от съществено значение да осигурим безопасността на вашите товари, да ви гарантираме спокойствие и да спечелим доверието ви.

78 394+

извършени превози

28+

дестинации

3303+

доволни клиенти

Ние ви гарантираме

Благодарение на нашия дългогодишен опит, богатата ни експертиза, широката мрежа от наши партньори в цяла Европа, модерно оборудваната ни база и най-ценното – благодарение на екипа ни от мотивирани експерти, ние в SIKO предоставяме своите услуги на най-високо ниво. За нас най-важното е да можем да гарантираме вашата сигурност и спокойствие и да знаем, че имаме вашето доверие.

SIKO цели да допринесе за положителната промяна в международния пазар за превоз на стоки. Ние се адаптираме към динамичната бизнес среда, използвайки нашите ключови силни страни: ефективност, информираност, висока компетентност и прозрачност.

Ефективност: знаем, че времето ви за планиране и реакция е от първостепенна важност за вас, затова винаги се стремим да сме на линия във възможно най-кратки срокове. В помощ тук ни е и мощният софтуер за управление на поръчките, който въведохме в SIKO TRANZIT©, който гарантира плавна комуникация и ефективни операции.

Информираност: благодарение на специализирания ни софтуер, в SIKO успяваме прецизно да ви информираме в реално време за състоянието на вашите поръчки, актуализирайки статуса на всяка пратка ежедневно.

Висока компетентност: ние сме екип от отдадени на работата си експерти, с богат опит и необходимите качества за професионалното изпълнение на услугите, които предлагаме. Разчитайте на нас, че ще получите надеждна консултация, висококачествено изпълнение и сигурен партньор.

Прозрачност: вече 20 години в SIKO продължаваме да работим с утвърдени партньори и доставчици в цяла Европа, което ни позволява да предлагаме конкурентни условия, точни оферти, качествена услуга и безкомпромисно обслужване.

Ние сме екип

Представяме ви ръководния екип на SIKO. Като акционерно дружество, приемаме концепцията всеки служител да има възможност да се превърне в акционер и да вложи усилия за успеха на компанията. Нашата цел е да възнаградим отговорните и мотивирани хора, които непрекъснато търсят подобрение.

Тази приемственост в управлението на SIKO е и една от основните причини за успеха на компанията ни през годините.

Ще се радваме в следващите 20 години да сме заедно!

Кольо Дойнов

Председател на Съвета на Директорите и акционер

Светлозар Петров

Изпълнителен Директор и акционер

Мариян Цеков

Оперативен Директор и    акционер

Преслав Петков

Мениджър Търговски Стратегии и акционер

Веселин Христов

Търговски директор и       акционер

Красимир Иванов

Мениджър развитие Източна Европа и акционер

Ние споделяме

В SIKO споделяме визията за развитие на бранша с най-утвърдените и уважавани организации. Вярваме, че заедно и с общи усилия можем да подобрим бизнес средата в Бълагария и тя да е основана на коректни и прозрачни договорни отношения – между компаниите и браншовите организации, между компаниите и техните партньори, между компаниите и клиенти им, и не на последно място – между отделните компании.

Щастливи сме, че сме част от Националното сдружение на българските спедитори (НСБСFIATA (International Federation of Freight Forwarders Associations). Заедно работим по изграждането на високи стандарти за работата в спедиторските компании, както и заедно инвестираме в развитието на младите таланти в нашата професия.

Горди сме, че SIKO се нарежда сред лидерите в налагането на ПРОВЕРКА на застраховките на камионите („Отговорност на превозвача“), въпреки че тя не е задължителна по закон. Ние твърдо вярваме, че тя трябва да е неотменна част от работните стандарти на индустрията, предотвратяваща съществуването на фалшиви полици.

Горди сме, че SIKO e и сред малкото български компании с реална застраховка „Отговорност на спедитора“ с пълно покритие на риска.
В SIKO сме и сред първите, които наложиха практиката за задължителни референции от други компании в бранша, преди стартиране работата с нов превозвач и/или клиент.

В преследване на желанието ни SIKO да е компания, отговаряща на всички европейски стандарти за качество и сигурност, в продължение на 5 години работихме в тясно сътрудничество с LRQA Group като одитор по ISO 9001. Това партньорство минимизира рисковете в управлението на нашата компания и оптимизира процесите, свързани с работата ни с клиенти и подизпълнители.

Присъединете се към SIKO и усетете разликата, докато заедно оформяме бъдещето на международния транспорт и спедиция!Настоящият уебсайт на SIKO е реализиран по проект BG-RRP-3.005-4401-C01 по Решения в областта на ИКТ и киберсигурността в малките ис редни предприятия, част от План за възстановяване и устойчивост и финансирано от ЕС.

План за възстановяване и устойчивост
Наименование на проекта: Договор Nº BG-RRP-3.005-4401-C01
Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия

Краен получател: „СИКО ТРАНС" АД

Обща стойност: 20 000 лв., от които 20 000 лв. безвъзмездно финансиране.

Начало: 24.07.2023 г.
Край: 24.05.2024 г.
С натискането на бутона "Приемам всички бисквитки" се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство с цел подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването му и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.