SIKO Team

С програмата ни "Препоръчай приятел" можеш да спечелиш 1 000 лв.

В SIKO стартирахме програмата ни „Препоръчай приятел“. Тя дава възможност на всеки да препоръча себе си или свой познат, който да се присъедини в компания с дългогодишен опит в международната спедиция.

Търсим си нови таланти, които да станат част от семейството на SIKO, да се развиват професионално и заедно да променяме средата към по-добро

Програмата „Препоръчай приятел“ дава възможност на всеки да препоръча свой познат с опит в спедицията и управлението на товари. И ако кандидатът бъде одобрен и назначен на трудов договор, препоръчалият го ще получи бонус от 1 000 лв.

Как да участваш в програмата „Препоръчай приятел“.

Можеш да препоръчаш себе си или свой познат. Изпрати на jobs@sikotrans.com кратко представяне или CV на подходящия, според теб, кандидат. Задължително условие е той да има поне 1 година опит в спедицията, да е комуникативен, умело да печели доверието на превозвачи и да има желание да работи в компания с утвърдени ценности и високи стандарти. Ако препоръчаният кандидат е одобрен и назначен на работа в SIKO, получаваш бонус от 1 000 лв.

И да, правилно разбра – можеш да препоръчаш и себе си!

Последвайте ни и във Facebook.

Кариерата при нас ви очаква в LinkedIn.

А ако сте сред така надеждните ни превозвачи, използвайте мобилното приложение SIKO App.

Други Новини