SIKO Team

SIKO минава изцяло на електронни трудови досиета

В SIKO дигитализирахме HR системата. Така, изцяло минаваме на електронно управление на трудови досиета и документация, свързана с човешките ресурси. Вярваме, че по този начин ще предоставим на всички колеги в компанията не само по-добра възможност за управление на личния си архив като служители, но и много по-голяма прозрачност.

 

Цифровизирането на HR системата е част от цялостната ни стратегия в SIKO за следващите две години да автоматизираме и дигитализираме максимално процесите си не само на работа и мениджмънт, но и на комуникация с партньори и доставчици. Не на последно място, с тази промяна сме напълно подготвени и за предвиденото от Кодекса на труда изцяло преминаване на електронни трудови досиета до края на 2026 г.

 

Електронната HR система позволява окрупняването на информацията на едно място, а управлението ѝ от тук нататък ще става лесно и бързо, по всяко време и от всяка точка. Напълно дигитализирано и без необходимостта да използваме ненужно хартия, благодарение на електронизирането всеки член на екипа ни може в реално време да има достъп до собствения си профил, до структурата на екипа и компанията, до основни процеси на работа, както и до планирани обучения, тиймбилдинги, отпуски.

 

С новия начин на управление на трудовите досиета SIKO дава опцията на всеки служител да планира и заявява по-ефективно отпуските си, да следи месечното си възнаграждение, компенсации или придобивки, при необходимост да планира майчинство или бащинство, както и да има достъп до всички важни HR документи, свързани с корпоративната ни политика и вътрешния ни етичен кодекс.

 

Дигитализирането на HR системата в SIKO ще донесе и още повече прозрачност за служителите, ще улесни административната работа на тийм лидерите ни и не на последно място ще оптимизира съществено ресурса за управление на HR процесите в компанията.

Последвайте ни и във Facebook.

Кариерата при нас ви очаква в LinkedIn.

А ако сте сред така надеждните ни превозвачи, използвайте мобилното приложение SIKO App.

Други Новини