SIKO Team

Лансираме мобилното си приложение SIKO app

SIKO създаде мобилното си приложение SIKO App, за да позволи на всички свои доставчици да следят в реално време статуса на плащания по фактури, издадени към SIKO Sped. Приложението може да бъде свалено от платформите за приложения App Store и Google Play.

Всеки потребител, създал профил вприложението SIKO App, може да използва всички функционалности и съдържание на приложението и през десктоп версия на адрес www.sikoapp.sikotrans.com. Тук потребителите могат да се регистрират за SIKO App, като натиснат бутона Registration. Ако потребител вече има създаден профил в приложението, единственото, което трябва да направи, за да използва десктоп версията му, е да натисне бутона Sign in и да въведе електорнния си адрес и парола, които е използвал при създаването на профила си в SIKO App.

Мобилното приложение SIKO App цели да гарантира повече сигурност и спокойствие у контрагентите на SIKO, докато управляват и планират финансовите си операции.

При наличие на въпроси или нужда от съдействие, потребителите на SIKO App може да се свържат с представител на компанията през самото приложение или като изпратят e-mail на payments@sikotrans.com.

Последвайте ни и във Facebook.

Кариерата при нас ви очаква в LinkedIn.

Ползвайте мобилното приложение на SIKO на SIKO App.

Други Новини