SIKO Team

SIKO предлага транспортиране на слънчеви панели

Една от най-търсените услуги през първата половина на 2023 г. е товар и транспортиране на слънчеви панели. В SIKO предлагаме подобни решения през последните няколко години, но само за първата половина на 2023 г. сме осъществили над 500 превоза пълни камиони с уреди за зелена енергия.

Богатият ни над 20-годишен опит и професионална експертиза ни позволяват непрестанно да разширяваме портфолиото си от услуги в сферата на международния транспорт и логистика.

Разполагаме с едни от най-добрите решения,от които се нуждаете, за да транспортираме вашите слънчеви панели и всички необходими компоненти сигурно, безопасно и надеждно. С услугата на SIKO за превоз на уреди за акумулиране на зелена енергия може да очаквате:

ПРЕЦИЗНО ПЛАНИРАНЕ

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ТОВАРА

НАДЕЖДНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Изцяло съобразен с плановете, очакванията и бюджета на клиента, превозът на слънчеви панели се планира от експерти в областта на логистиката, които предлагат и професионална консултация за избор на най-оптималното логистично решение за превоз на тези специфични товари.

Екипът на SIKO ви очаква на +359 889 501 090 или на transport@sikotrans.com, за да намерим заедно най-доброто и персонализирано транспортно решение за превоз на слънчеви енергийни компоненти.

Последвайте ни и във Facebook.

Кариерата при нас ви очаква в LinkedIn.

А ако сте сред така надеждните ни превозвачи, използвайте мобилното приложение SIKO App.

Други Новини